Wat is Socialoque?

S
ocialoque is een jong bedrijf, gespecialiseerd in online strategie en sociale media. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in zowel consumentencommunicatie als business-to-business communicatie is Socialoque opgestart door Raymond Koning, social marketeer en internetstrateeg. Vanaf 2012 volgde uitbreiding met  mr. Philippa Wadsworth; HRM, social media en (online) tekst. In 2013 nam zij het roer over en breidde het netwerk van samenwerkingspartners uit.

Bedrijven moeten tegenwoordig overal aanwezig zijn. Systemen worden steeds slimmer en alles moet met elkaar kunnen praten. Dit stelt bedrijven voor grote online uitdagingen. Toch gaat het vaak fout. Projecten mislukken door gebrekkige communicatie, of verkeerde verwachtingen. Het uitstippelen van een online strategie is vakwerk, dat moet je door mensen laten doen die er verstand van hebben. De projectmanagers van Socialoque hebben dat verstand, en hebben vaker met dat bijltje gehakt. Niemand garandeert een geslaagd project, maar een goede projectmanager maakt de kans op succes een stuk groter.

Het hart van Socialoque ligt ook bij sociale media. Sinds enkele jaren zijn sociale netwerken in opmars. We Facebooken en Twitteren wat af. Leuk, vrijwel iedereen heeft een profiel, mensen zijn vindbaar. Vriendschappen worden hernieuwd, afspraken gemaakt, banden aangehaald. Maar wat kun je er zakelijk mee? Moet je er iets mee? Is niets doen een optie? Socialoque helpt bedrijven bij het opzetten van een social media plan; werkt samen met u het beleid uit, traint medewerkers en directie en kan zelfs het beheer van uw sociale media volledig uit handen nemen. Socialoque Socialcare: op abonnementsbasis (al vanaf enkele uren per maand beschikbaar) wordt de zorg voor uw netwerken uit handen genomen. Een fijne gedachte.